Praktische informatie

Festival Sacred Songs belicht de kracht en schoonheid van bezielde muziek uit diverse culturen. De tweede editie vindt plaats van 21 november t/m 4 december op diverse locaties in Den Haag.

Concertprogramma
Gedurende drie weekenden presenteert Festival Sacred Songs vijf concerten in de Nieuwe Kerk aan het Spui. Artiesten uit binnen- en buitenland laten eeuwenoude heilige teksten, mystieke poëzie en spirituele muziek herleven in eigentijdse en eigenzinnige vertolkingen.

Stadsprogramma
Festival Sacred Songs bestaat uit meer dan enkel de concerten in de Nieuwe Kerk. Het stadsprogramma bestaat uit onder andere optredens, films, workshops en dialoogactiviteiten op verschillende locaties, waaronder de theaters De Vaillant en De Nieuwe Regentes.  

Bekijk hier het programma

Kaarten voor de concerten in de Nieuwe Kerk koop je eenvoudig via deze website, het telefonisch bespreekbureau van de Nieuwe Kerk op 070-88 00 333 of bij de kassa in het VVV-kantoor aan het Spui (dinsdag t/m vrijdag: 11:00-18:00, zaterdag 11:00-17:00). Kaarten zijn ook op de dag van het concert vanaf één uur voor aanvang bij de kassa van de Nieuwe Kerk te verkrijgen. Bij alle concerten is in de toegangsprijs een kopje koffie/thee voorafgaand aan het concert en een pauzedrankje inbegrepen.

Kaarten voor het stadsprogramma in Theater de Vaillant koop je via deze website of bij de kassa van Theater de Vaillant (maandag t/m vrijdag: 10:00-16:00).

Kaarten voor het stadsprogramma in Theater De Nieuwe Regentes koop je via deze website of bij de kassa van Theater De Nieuwe Regentes (dinsdag t/m vrijdag: 10:00-16:00)

Festival Sacred Songs vindt plaats op verschillende locaties verspreid over Den Haag, waaronder:

Nieuwe Kerk
Spui 175, 2511 BM Den Haag
www.zuiderstrandtheater.nl

Theater de Vaillant
Hobbemastraat 120, 2526 JS Den Haag
www.devaillant.nl

Theater De Nieuwe Regentes
Weimarstraat 63, 2562 GR Den Haag
www.denieuweregentes.nl

International Institute of Social Studies
Kortenaerkade 12, 2518 AX Den Haag
www.iss.nl

Festival Sacred Songs is een initiatief van Stichting Dans- en Muziekcentrum Den Haag en stichting Culture Connection ism theater De Vaillant, Theater de Nieuwe Regentesse, Institute of social Studies, Haagse Hogeschool e.v.a.

Contact

info@festivalsacredsongs.com

Contactpersoon Pers:
Marjolein van Ruiten
PR@marjoleinvanruiten.com
06 - 200 62 844