Praktische informatie

Festival Sacred Songs belicht de kracht en schoonheid van bezielde muziek uit diverse culturen. De derde editie vindt plaats van 19 november t/m 4 december op diverse locaties in Den Haag.

Concertprogramma
Gedurende vijf weekenden presenteert Festival Sacred Songs vier concerten in de Nieuwe Kerk aan het Spui. Artiesten uit binnen- en buitenland laten eeuwenoude heilige teksten, mystieke poëzie en spirituele muziek herleven in eigentijdse en eigenzinnige vertolkingen.

Stadsprogramma
Festival Sacred Songs bestaat uit meer dan enkel de concerten in de Nieuwe Kerk. Het contextprogramma bestaat uit onder andere optredens, films, workshops en dialoogactiviteiten op verschillende locaties, waaronder de theaters De Vaillant en De Nieuwe Regentes.  

Bekijk hier het programma

Kaarten voor de concerten in de Nieuwe Kerk en de bijbehorende contextprogrammering koopt u via festivalsacredsongs.com, het telefonisch bespreekbureau van de Nieuwe Kerk op 070 9900 333 of bij de kassa in het VVV kantoor aan het Spui. In verband met de coronamaatregelen zijn de kassa’s voorafgaand aan de concerten gesloten. Koop uw kaarten daarom per voorkeur online. Alle locaties openen 30 minuten voor aanvang.

Kaarten voor het stadsprogramma in Theater de Vaillant koop je via deze website of bij de kassa van Theater de Vaillant (maandag t/m vrijdag: 10:00-16:00).

Kaarten voor het stadsprogramma in Theater De Nieuwe Regentes koop je via deze website of bij de kassa van Theater De Nieuwe Regentes (dinsdag t/m vrijdag: 10:00-16:00)

Festival Sacred Songs vindt plaats op verschillende locaties verspreid over Den Haag, waaronder:

Nieuwe Kerk
Spui 175, 2511 BM Den Haag
www.zuiderstrandtheater.nl

Theater de Vaillant
Hobbemastraat 120, 2526 JS Den Haag
www.devaillant.nl

Theater De Nieuwe Regentes
Weimarstraat 63, 2562 GR Den Haag
www.denieuweregentes.nl

International Institute of Social Studies
Kortenaerkade 12, 2518 AX Den Haag
www.iss.nl

Festival Sacred Songs is een initiatief van het Zuiderstrandtheater Den Haag en stichting Culture Connection ism theater De Vaillant, Theater de Nieuwe Regentesse, Partners in Groen, Initiative of Change e.v.a.

Contact

info@festivalsacredsongs.com

Contactpersoon Pers:
Marjolein van Ruiten
PR@marjoleinvanruiten.com
06 - 200 62 844