Cinema Spiritual | Hibridos: The Spirits of Brasil

HÍBRIDOS, THE SPIRITS OF BRAZIL is een trans-cinema-project gemaakt door de Franse filmmakers Vincent Moon & Priscilla Telmon. Na 3 jaar intensief onderzoek in Brazilië hebben de filmmakers hun doel bereikt: het bouwen van het grootste visuele en sonische archief ooit gemaakt over de heilige cultuur van dit Zuid-Amerikaanse land.

Híbridos is een verkenning van trance-cinema, waarbij de afstand wordt doorbroken van de kijker met het onderwerp, en ons naar een rijk van bewegingen brengt. Van non-stop dansen, van muziek die pulseert op hoge ritmes, creëren in de kern een nieuw perspectief en hoe we ermee omgaan in de meest creatieve vormen van vandaag.

Híbridos is een etnografische verkenning van de wereld van heilige ceremonies op hun meest diverse, evenals een reis naar cinema als een pure poëtische taal. Het is samengesteld uit verschillende formaten, waarbij de een de ander aanvult, in een poging om onze relatie met beelden tegenwoordig in vraag te stellen.

Deze film is onderdeel van de DNR Filmclub. Tickets en meer informatie vindt u op de website van theater De Nieuwe Regentes.

Aankomende events

Bekijk meer events

Blijf op de hoogte

Als eerste al het nieuws rondom Festival Sacred Songs ontvangen? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

Contact

info@festivalsacredsongs.com

Contactpersoon Pers:
Marjolein van Ruiten
PR@marjoleinvanruiten.com
06 - 200 62 844