• home
  • Programma
  • Concert: Ghalia Benali - HADRET ISHQ | 16.30 & 20.30 uur + livestream

Concert: Ghalia Benali - HADRET ISHQ | 16.30 & 20.30 uur + livestream

De charismatische Belgisch-Tunesische zangeres Ghalia Benali brengt het programma ‘Hadret Ishq’, een bloemlezing uit het rijke repertoire van soefidichters door de eeuwen heen. Naast teksten van middeleeuwse dichters als Djalal al-Din Rumi zingt ze poëzie van hedendaagse mystici. Ghalia Benali is thuis in muziek uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika, maar ook in Indiase klassieke zang, jazz en pop. Moeiteloos schakelt ze tussen verschillende genres en culturele tradities. Zeer geliefd is zij vanwege haar intense vertolkingen van soefipoëzie en van klassieke liederen van Um Kulthum. Haar magische stem en gepassioneerde optredens hebben haar de bijnaam ‘Aretha Franklin van Carthago’ opgeleverd.

Bij dit concert hoort een inleiding. Deze wordt verzorgd door Shervin Nekuee, muzikaal begeleid door Balout Khazraei.


Tickets

Ook zenden wij het concert als livestream uit om 20.30 uur. Kaarten voor de livestream zijn hier verkrijgbaar voor 10 euro per stuk. Ook vind u hier de landingspagina waar de livestream wordt uitgezonden.

Dit concert komt in plaats van het eerdere aangekondigde concert In The Footsteps of Rumi met het uit Canada afkomstige Constantinople ensemble & Ghalia Benali.

Aankomende events

Blijf op de hoogte

Als eerste al het nieuws rondom Festival Sacred Songs ontvangen? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

Contact

info@festivalsacredsongs.com

Contactpersoon Pers:
Marjolein van Ruiten
PR@marjoleinvanruiten.com
06 - 200 62 844