• home
  • Programma
  • Concert: Leo Davelaar & G-Project - The Real Experience, House of Gospel | 20.30 uur + livestream

Concert: Leo Davelaar & G-Project - The Real Experience, House of Gospel | 20.30 uur + livestream

The Real Experience biedt een kijkje in de muzikale keuken van bruisende geloofsgemeenschappen en brengt religieuze muziek met opperste bezieling.

Leo Davelaar is de oprichter en bevlogen dirigent van het koor G-project. De leden van dit koor vertegenwoordigen verschillende culturen en christelijke stromingen en komen uit de regio Rotterdam-Den Haag. Zij zingen black gospel en hebben daarbij één missie: het overbrengen van een boodschap van hoop, vreugde en bemoediging.

Black gospel vindt zijn oorsprong in de spirituals, die een belangrijk deel vormen van het indrukwekkende muzikale erfgoed van de Afro-Amerikaanse bevolking in de Verenigde Staten. De zangers van G-Project vertolken de songs vol bezieling en overtuigingskracht en treden overal in het land op, zowel in kerkdiensten, als bij culturele festivals.

Tickets

In verband met de huidige maatregelen wordt het concert van 20.30 uur ook uitgezonden als livestream. Kaarten daarvoor kunt u hier kopen voor 10 euro per stuk. Ook vindt u hier de pagina waar de livestream wordt uitgezonden.

Aankomende events

Blijf op de hoogte

Als eerste al het nieuws rondom Festival Sacred Songs ontvangen? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

Contact

info@festivalsacredsongs.com

Contactpersoon Pers:
Marjolein van Ruiten
PR@marjoleinvanruiten.com
06 - 200 62 844