Sacred Songs – Women’s Voices

PRIJS: €10,- tot €20,-
Passepartout | €35,- (incl. Stadsprogramma in theater de Vaillant)
DATUM & TIJD: 17 november / 20:30
LOCATIE: Nieuwe Kerk, Den Haag

Samhita Mundkur & Zangam, Psallentes Trio, Noam Vazana, Miriam Abouseif, Karima el Fillali & Amsterdam Andalusisch Orkest en o.l.v. Monica Akihary

Vrouwen spelen de hoofdrol in de vocale productie Sacred Songs – Women’s Voices. Centraal staat repertoire van vrouwen die vanwege hun poëzie, muziek en wijsheid een onuitputtelijke inspiratiebron zijn.

Optredende artiesten zijn Noam Vazana, Miriam Abouseif, Samhita Mundkur en het Haagse koor Zangam, Psallentes Trio en Karima el Fillali met drie muzikanten van het Amsterdams Andalusisch Orkest. Zij nemen u mee op een muzikale reis langs verschillende mystieke tradities en zangstijlen.

In een doorlopende voorstelling klinken joods-sefardische songs, koptische Marialiederen en mystiek van soefiheilige Rabia al-Basra (8e eeuw), Hildegard von Bingen (12e eeuw) en Indiase dichteres Mira Bai (16e eeuw). Monica Akihary tekent voor de muzikale leiding en regie van de voorstelling.

Reserveer direct

Stadsprogramma in Theater de Vaillant
Voorafgaand aan het concert kunt u nader kennismaken met de muziek & poëzie uit Sacred Songs - Women's voices met een uitgebreid Stadsprogramma in theater de Vaillant. Met lezingen, film, dans en festivaldiner. Voor €35 koopt u een passepartout voor de gehele dag (incl. concert).

Reserveer direct een passepartout

Programma

19:30
Foyer open
20:30
 Aanvang

TIP: Bezoek voorafgaand aan het concert ook het stadsprogramma in theater de Vaillant
Maak nader kennis met de muziek & poëzie uit Sacred Songs - Women's Voices aan de hand van een divers programma met lezingen, dans en film.

Bekijk het stadsprogramma

Aankomende events

Blijf op de hoogte

Als eerste al het nieuws rondom Festival Sacred Songs ontvangen? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

Contact

info@festivalsacredsongs.com

Contactpersoon Pers:
Marjolein van Ruiten
PR@marjoleinvanruiten.com
06 - 200 62 844